Rrjeti CSR Kosova (Kosovo CSR Network) ka organizuar Workshop per CSR te kryesuar nga znj. Maria Alexiou - Kryetare e Bordit të CSR Hellas, dhe gjithashtu mbikcyrese e...

Lexo më shumë

Rrjeti CSR Kosova (Kosovo CSR Network) ka organizuar Darken për Rrjetizim me qellim të promovimit të parimeve të Përgjegjesisë shoqërore korporative. Darka e CSR...

Lexo më shumë

Ne jemi krenar që kemi lansuar raportin tonë të parë të qëndrueshmërisë! Përmes punës që bëjmë me kompanitë dhe palët e interesuara në CSR Europe, ne kemi...

Lexo më shumë

A jeni i interesuar në udhëheqjen e ndryshimit në nivel kombëtar? Faqja jonë e re, Planet Kombëtare të Veprimit (PNAT) prezanton mënyra që ju mund të lidheni me...

Lexo më shumë

IBM ka njoftuar se është duke zgjeruar programin e saj vjetor "Smarter City Callenge", një grant nderbotërorë që mundëson konsultime falas për t;i ndihmuar...

Lexo më shumë

Ben Davies, anëtar i Bordit të CSR Evrope dhe Drejtori në korporatën Johnson & Johnson, ka publikuar një postim të ri në blog mbi mënyrat e transformimit të...

Lexo më shumë

Microsoft ka nisur një program për të mësuar aftësitë dixhitale për njerëzit në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar për të siguruar që vendi mbetet një nga...

Lexo më shumë

Medical Corps International, një organizatë jofitimprurëse globale e kujdesit shëndetësor, ka qenë në terren që nga fillimi i krizës së refugjatëve në Greqi,...

Lexo më shumë

Në Zvicër, L'Oréal ka adoptuar një qasje të paparë për përfshirjen e aftësisë së kufizuar: kompania nuk është vetëm duke rekrutuar persona me aftësi të...

Lexo më shumë

Lajme dhe Ngjarje

Shiko të gjitha lajmet
Shiko lokacionin